Dispositius mòbils interconnectats

Bluetooth:

És una especificació industrial per a Xarxes Sense Fils d'Àrea Personal (WPAN) que possibilita la transmissió de veu i dades entre diferents dispositius mitjançant un enllaç per radiofreqüència en la banda ISM dels 2.4 GHz.
S'utilitza per a móvils.
Resultado de imagen de bluetooth
Wifi:

És un mecanisme de connexió de dispositius electrònics sense fils.
S'utilitza per a móvils i ordinadors.
Resultado de imagen de imagenes de wifi
Telefonia mòbil(4G):

Són les sigles utilitzades per referir-se a la quarta generació de tecnologies de telefonia mòbil.
S'utilitza per a móvils.
Resultado de imagen de Telefonia mòbil(4G):

Infrarojos (IrDA):

"Associació de Dades Infra-vermells", defineix un estàndard físic en la forma de transmissió i recepció de dades per rajos infrarojos. IrDA es va crear el 1993, entre: HP, IBM, Sharp i altres. Aquesta tecnologia està basada en raigs lluminosos que es mouen en l'espectre infraroig.
S'utilitza per a dispositius més avançats.
Resultado de imagen de Infrarrojos movil
Wifi-direct:

És un nou protocol de transferència d'arxius entre dispositius compatibles, és a dir, una forma de poder compartir entre dos dispositius arxius a una major taxa de velocitat que la que permet les connexions bluetooth, aquest protocol estableix una connexió wifi directa entre dos dispositius utilitzant-la per compartir i transferir arxius.
S'utilitza per a móvils i ordinadors.
Resultado de imagen de wifi direct
DLNA:

Digital Living Network Alliance. DLNA (Digital Living Network Alliance -Aliança per l'estil de vida digital en xarxa en espanyol-), és una associació de fabricants d'electrònica i informàtica sense ànim de lucre fundada per Sony al juny de 2003.

 AirDrop:

És un sistema de transferència sense fil i segura entre dos dispositius que fa ús d'una connexió Bluetooth i Wi-Fi.
Resultado de imagen de AirDrop: Resultado de imagen de AirDrop:

Airplay:

És un tecnicisme de la industrial musical. Aquest terme és utilitzat per a denominar la reproducció d'una còpia gravada de música a la ràdio o d'un vídeo musical a la televisió respectivament. Per a la indústria, el airplay és una de les possibilitats més importants per a la promoció dels seus productos. Aquest pot ser un element crucial per assegurar l'èxit d'un cantant, i és un mètode efectiu que els artistes fan servir per difondre el seu nom.
Resultado de imagen de Airplay:

Comentarios

Entradas populares de este blog

Dispositius perifèrics

Ports i drivers