Cuba

                


Resultado de imagen de cuba
















Oficialment la República de Cuba, és un Estat del mar carib integrat per l'illa de Cuba, situat al sud dels Estats Units i les Bahames. La capital de Cuba es l'Havana.



    Santiago de cuba al atardecer.jpg


Podem visitar Santiago de Cuba; es una ciutat de Cuba, situada a l'est de l'illa . Es la segona ciutat més important del païs degut a la seua economía i població. Va ser la capital de l'antigua província d'Orient i actualmente ho es de la província del mateix nom.

https://es.wikipedia.org/wiki/Santiago_de_Cuba

Resultado de imagen de cuba

M'agradaria anar a Cuba perquè em pareix que es un païs molt interesant, ple de cultura, es un païs diferent, els carrers, els cotxes, les pareds pintades en colors que salten a la vista...Encara que són moltes hores vol pense que val la pena visitar, aquesta maravilla.

Resultado de imagen de cuba

Bahía de L'Havana es considerada como una de les bahíes més segures del Carib i d'Amèrica. Tiene forma de bolsa, con un canal de entrada estrecho profundo. En la bahía se asenteix el Puerto de La Havana, el cual es el principal port de Cuba.

https://es.wikipedia.org/wiki/Bah%C3%ADa_de_La_Habana

Resultado de imagen de varadero cuba


També podem visitar, Varadero Cuba; es una ciutat de Cuba perteneixent al municipi Cárdenas, situada en la península de Hicacos, província Matanzas a 130 kilómetres al este de La Habana. Una de las millors platjes per a fer snorkel i busseig.

https://es.wikipedia.org/wiki/Varadero

Resultado de imagen de havana

Seguidament de L'Havana Cuba; és la capital de la República de Cuba, la seva ciutat més gran, principal port i centre econòmic i cultural.

https://es.wikipedia.org/wiki/La_Habana 

Resultado de imagen de havana

I no podía faltar per visitar Capitolio de La Habana: és un edifici construït en 1929 a L'Havana (Cuba) sota la direcció de l'arquitecte Eugenio Rayneri Piedra, destinat a albergar i ser seu de les dues cambres del Congrés o cos legislatiu de la República de Cuba.

https://es.wikipedia.org/wiki/Capitolio_de_La_Habana

Resultado de imagen de havana

Cuba.

https://es.wikipedia.org/wiki/Cuba

Resultado de imagen de havana

Els carrers de Cuba.











Comentarios

Entradas populares de este blog

Dispositius perifèrics

Dispositius mòbils interconnectats

Ports i drivers