Accés a Internet

El proveïdor de serveis d'Internet i ISP és ofereix principalment servei d'accés a Internet, afegint-hi altres serveis relacionats, com ara correu electrònic, allotjament web o blogs, entre altres, inicialment de pagament, però amb el temps van passar a ser de franc.


L'ample de banda és la quantitat d'informació o de dades que es pot enviar a través d'una connexió de xarxa en un període de temps donat. L'ample de banda s'indica generalment en bits per segon (BPS), kilobites per segon (kbps), o megabits per segon (mps).


Una adreça de URL és un sigle de l'idioma anglès corresponent a Uniform Resource Locator (Localitzador Uniforme de Recursos). Es tracta de la seqüència de caràcters que segueix un estàndard i que permet anomenar recursos dins de l'entorn d'Internet perquè puguin ser localitzats.



Les seues parts són:


-HTTP.


-El dos punts.


-Les barres inclinades.


-Index.html.


-Nombre de domini.


DEFINICIONS;


Cable: Fil metàl·lic o conjunt de fils que serveix com a conductor; pot tenir un embolcall aïllant.



ADSL: Línia digital de banda ampla amb gran capacitat per a la transmissió de dades a través de la xarxa de telefonia bàsica.




Xarxa PLC: Són aparells que et permeten ampliar la teva senyal domèstica de Wi-Fi a qualsevol lloc de casa teva mitjançant la connexió elèctrica.




Banda ampla mòbil: És un tipus de connexió a Internet d'alta velocitat que és proveïda per un dispositiu extern com ara un clauer USB 3G o un telèfon mòbil amb una connexió de dades HSPA / UMTS / GPRS. Alguns dels portàtils més actuals ja incorporen un dispositiu de banda ampla.






Satèl.lit: Aparell posat en òrbita al voltant de la Terra amb fins científics, militars o per a les comunicacions.







WiMAX : És una nova forma de transmissió de dades utilitzant microones de ràdio. Aquesta tecnologia és usada comunament per a Internet sense fils de banda ampla dins d'un àrea geogràfica determinada.






LMDS: El Sistema de Distribució Local Multipunt o LMDS és una tecnologia de connexió via ràdio sense fils que permet, gràcies al seu ample de banda, el desplegament de serveis fixos de veu, accés a Internet, comunicacions de dades en xarxes privades, i vídeo sota demanda.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Dispositius perifèrics

Dispositius mòbils interconnectats

Ports i drivers